Over In The House Handmade:

Van 2011 tot 2016 studeerde ik (Soraya Buné) aan de kunstacademie, je zou denken dat ik daar al mijn creativiteit in kwijt kon, maar toch had ik de behoefte om ook in mijn vrije tijd dingen te maken. Het liefst maakte ik kleine decoratieve items, en zo kwam ik op een gegeven moment uit bij de cadeaulabels; kleine ornamenten die het inpakken en geven van cadeau's nóg leuker maken dan het al is. Toen ik eenmaal de smaak te pakken had was ik niet meer te stoppen. Op een gegeven moment had ik er echt teveel in huis en kwam ik op ideeën om de labels op andere manieren te gebruiken dan alleen om cadeau's in te pakken. Zo ontdekte ik dat ik dat je met deze labels hele leuke kaarten kon maken en mooie decoratieve hangers. Met natuurlijke materialen als jute touw of katoen, kralen en drijfhout.
Langzaam maar zeker puilde de kasten uit en begon het verlangen naar een webshop. Meteen na het afstuderen van de kunstacademie ging ik daarmee aan de slag.
En nu is het zover... Mijn handgemaakte items verhuizen nu naar nieuwe plekjes in heel het land en ook zelfs daarbuiten. 

In The House Handmade is ook te vinden op Etsy; een wereldwijde marktplaats voor handgemaakte producten.
Een kijkje nemen kan hier: www.etsy.com/shop/inthehousehandmade

 

Markten:

In The House Handmade is af en toe ook te vinden op een markt, dit is een mooie kans om de producten in het echt te zien en voelen. Vaak gelden er op markten extra aanbiedingen of kortingen, deze worden meestal aangekondigd op social media en zijn natuurlijk ter plekke vermeld op de kraam.

Je kunt op alle markten pinnen bij In The House Handmade, tenzij er onverhoopt een storing is. 

 

Social media:

Volg In The House Handmade op social media om altijd op de hoogte te blijven van leuke (kortings-) acties, giveaways en het laatste nieuws.

- Facebook
- Instagram
- Pinterest

 

Nieuwsbrief:

Sinds 2018 kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dit is helemaal nieuw voor ons, dus we zullen nog even ons weg hierin moeten vinden. Hoe vaak deze nieuwsbrieven verstuurd zullen worden kan ik daarom nu nog niet zeggen, maar vind je het niks, dan kun je je altijd weer afmelden.
De nieuwsbrieven zullen gevuld worden met leuke nieuwtjes over In The House, de nieuwste producten en speciale kortings-acties voor nieuwsbrief-lezers. 

Klik hier om je aan te melden.

 

Contact:

Voor al je vragen, verzoekjes, grote of gepersonaliseerde bestellingen, klachten, feedback en ideëen kun je als volgt contact opnemen.

Stuur een mail naar: info@inthehouse.nl
Of stuur een persoonlijk bericht via Facebook of Instagram (@inthehouse.nl)
Natuurlijk mag je ook bellen of zelfs een Whatsappje sturen naar 06-48760455

Berichten via social media worden meestal binnen een uur beantwoord, mails gewoonlijk binnen een werkdag.

 

In The House Handmade
door Soraya Buné

KvK-nummer: 66984629
BTW-nummer: NL214584082B01

Vestigingsadres: Fjord 2, 8224DA, Lelystad   (geen bezoekadres)
Telefoonnummer: 0648760455
E-mailadres: info@inthehouse.nl

 

 

Algemene voorwaarden 

Privacy Policy

Informatie over betalen en verzenden 

Informatie over retourneren

Wil jij reseller worden, klik hier voor meer informatie over wholesale.

 

© 2015 - 2020 In The House Handmade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel