Betalen

Het betalen van je bestelling kan op verschillende manieren;

- Via de check-out op de webshop via Klarna
  Je kunt hierbij kiezen om te betalen d.m.v iDEAL, creditcard, overboeking of achteraf betalen.
  Klarna staat voor een 'smooth' betalingsproces voor de klant, het gaat dus soepeler en met minder stappen dan voorheen nodig waren. Heb je een account bij Klarna dan gaat het betalen nog sneller.

- Grote, persoonlijke en wholesale bestellingen die via de mail overeen zijn gekomen kunnen betaald worden d.m.v. een factuur

 

Verzenden

De verzending van je bestelling vindt altijd plaats via PostNL. Het laagste tarief van zowel Nederland als België wordt als briefpost verstuurd met postzegels, de andere tarieven als brievenbuspakket/pakketpost met Track&Trace code. Zo kunnen we controleren of het pakketje (goed) is aangekomen en makkelijker uitzoeken waar het mis is gegaan wanneer het pakketje niet (goed) is aangekomen. De Track&Trace code wordt via e-mail aan je doorgegeven zodra het pakket is aangeboden bij PostNL. 

Tarieven Nederland:
Brievenbuspost tot 100 gram:  €2,50 
Brievenbuspakket tot 2 Kg:      €4,25
Pakketpost:                                €6,95
Bij een besteding vanaf €40,00 wordt je bestelling gratis geleverd.

Tarieven België:
Brievenbuspost tot 100 gram: €5,25
(Brievenbus)pakket tot 30kg: €10,50
Bij een besteding vanaf €75,00 wordt je bestelling gratis geleverd.

Levertijd:
Bestellingen worden altijd binnen twee werkdagen verzonden tenzij anders aangegeven op de homepagina of in het bestelproces (i.v.m. vakantie of een markt). PostNL doet er gebruikelijk één dag over om je bestelling te bezorgen (di-za).
Artikelen die niet meer op voorraad zijn hebben een levertijd van 5 tot 7 dagen, dit zal vermeld staan op de productpagina.
Heb je haast bij je bestelling of wil je het graag voor een bepaalde datum in huis hebben, neem dan vóór het plaatsen van je bestelling even contact met ons op zodat we kunnen voor je kijken of dit mogelijk is.

 

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in Lelystad. Wil je hier gebruik van maken, neem dan vóór het plaatsen van je order even contact met ons op via de mail (info@inthehouse.nl) zodat we een code kunnen geven waarmee de verzendkosten vervallen of een factuur kunnen maken ex. verzendkosten en een afspraak kunnen plannen voor het afhalen van je bestelling.

 

Buitenlandse bestellingen

Bestellingen vanuit buiten Nederland zijn zeker mogelijk! Naar België verzenden we ook vanuit deze webshop, alle andere internationale klanten zijn welkom in onze Etsy winkel. Etsy is een verkoopplatform gericht op internationale verkoop. Vanuit de Etsy shop verzenden wij regelmatig bestellingen binnen Europa en naar de VS, maar ook zelfs al naar Singapore en Australië!
Heb jij een leuk artikel hier in de webshop gezien dat je niet kunt terugvinden in de Etsy shop, dat kan kloppen, we hebben namelijk niet al onze producten op Etsy staan. Stuur ons dan eventjes een berichtje via Etsy, dan kunnen we meteen een persoonlijke listing voor je maken met de In The House artikelen die jij wilt.

Klik hier om de Etsy shop te bezoeken.

 

International orders

Orders from outside The Netherlands are also possible! All international customers are more than welcome in our Etsy shop. Etsy is a platform focussed on international sales. From our Etsy shop we regularly ship orders within Europe and to the USA, but also even to countries like Singapore and Australia!
Did you see an item in this webshop that you can't find in our Etsy shop, that is possible, we don't list all our products on Etsy. Just send us a message through Etsy and we'll make a personal listing for you with your favorite In The House item(s).

Click here to visit our Etsy shop

 

 

Sorteer op
  • Verzenden | <100gram
    Verzenden | <100gram
  • Verzenden | Brievenbuspakketje
    Verzenden | Brievenbuspakketje
  • Verzenden | Pakketpost
    Verzenden | Pakketpost
© 2015 - 2020 In The House Handmade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel