Meet The Maker 

Meet the maker is een terugkomend concept op de instagram van Handmade in Holland. Het is telkens een nieuwe vraag aan jou als maker over wat jij maakt, waarom, hoe lang al, etc etc. Zo kun je elke keer een beetje over jou en je hobby of bedrijf vertellen en over anderen lezen.

Het begon als leuk ideetje om elkaar wat beter te leren kennen, maar je leert door over deze vragen na te denken ook jezelf of je eigen bedrijf beter kennen. Zo vroeg ik bijvoorbeeld wat jouw best verkochtte product was, wat het allerleukste is dat je ooit hebt gemaakt en vrij recentelijk riep ik de makers op om eens terug te kijken naar een jaar geleden en te zien waar je bent gekomen, hoeveel je al bent gegroeid dat afgelopen jaar! Fijn om eens stil te staan bij dit soort dingen, toch?

Zeker voor de creatieve ondernemers onder ons is het elke keer een soort van mini businessplan. Je staat eventjes stil en zoomt even in op je 'routeplanner' om te checken dat je nog op de goede weg zit of zoomt even uit om te kijken of dit eigenlijk nog wel de route is die je wilt nemen. Als alles goed is, dan merk je er waarschijnlijk niks van. Maar als je merkt dat je twijfelt over het antwoord op de Meet the maker-vraag dan is dat misschien een signaal dat er iets moet/mag veranderen binnen je bedrijf. Neem dan eens rustig de tijd om dit verder uit te pluizen en stuur me gerust een DM op instagram als je er even met iemand over wilt sparren (je zult niet de eerste zijn!).

Ben je nou helemaal verbaasd; 'Huh, waren er meer van dit soort vragen dan?', dan is dat niet zo gek... Ik ben vorig jaar fanatiek met deze rubriek gestart maar het is aan het einde van 2018 in een stoffig hoekje terecht gekomen en (zoals je misschien wel weet) heb ik begin 2019 even een break moeten nemen. Maar inmiddels heb ik weer twee vragen gepost en heb ik nog 100 nieuwe vragen op een lijstje staan voor de komende tijden, dus je kunt nu regelmatig weer van dit soort posts verwachten op mijn instagram.

 

 

Alle Meet the maker-vragen blijven sowieso online staan op instagram en je kunt dus tot in de eeuwigheid altijd nog reageren op deze posts! Maar het is misschien een beetje lastig te vinden allemaal... Daarom heb ik twee handige dingen voor je gedaan:

1. Alle posts met deze vragen heb ik gedeeld in mijn instagram stories en hier heb ik een hoogtepunt van gemaakt. Je vind ze onder het bolletje 'MeetTheMaker' op mijn feed. De plaatjes in elke story zijn klikbaar en zo kom je bij de originele post terecht waar je dus alsnog (of nogmaals) op mag reageren. Altijd leuk!

2. Ik heb de plaatjes met de vragen ook op deze pagina verzameld. Zo kun je ze gemakkelijk naast elkaar even bekijken, overnemen, voor jezelf invullen, wanneer je maar wilt! En als je op een van de plaatjes klikt opent deze een nieuw tabblad om de post via internet op instagram te bekijken.

Beide plekken zullen geupdate worden zodra er nieuwe Meet the maker-vragen bij komen.

 

 

 

 Terug  naar de Handmade in Holland homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 - 2020 In The House Handmade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel